"ვეფხისტყაოსნის" სტროფული კომენტარი - ელგუჯა ხინთიბიძე, (The Kartvelologist - A Bilingual Peer-reviewed, Academic Journal of Georgian Studies, 2026)
სტრ. 307 "მაგრა ღმერთმან მოწყალემან მით ცნობითა ერთით მზითა ორი მისი მოწყალება დღესცა მომცა ამა გზითა"